Shimano Fireblood Slukstenger

Flere visninger

Shimano Fireblood Slukstenger

Bli den første som omtaler dette produktet

* Påkrevde felt

Normalpris: kr 9 999,00

Special Price kr 6 045,00

Toppmodell. Den nye Fireblood er utviklet for å være den letteste i markedet, og høymodulus karbon med NanoAlloy og lette, kostbare stangkomponenter er benyttet i produksjonen. Dette gir serien rask aksjon i toppen og stangen roer seg straks etter kastet = optimal kastekontroll.

Modellene opp til 20g kastevekt til ferskvann og sjøørretfiske har mye power i hele stangemnet, men likevel følsomheten i tuppen som trengs for å fiske med små Rapala, jigger, sluk og Vibrax spinnere. De fremste Fuji-ringene er store nok til at fortomsknuten kan passere gjennom uten problemer og kastefølelsen er optimal. 9-foterne er lange og kraftige nok til å kunne styre agn og fisk unna vegetasjon og steiner.

10-fotern har kraftig rygg og er ment for å kaste ekstra langt under kystfiske og lett laksefiske for å nå fiskeplassene langt der ute. Den nøyaktige plasseringen av de lette Fuji Titanium-ringene gir minimal friksjon og lange kast uten at linen henger seg opp.

Med et High Pressure Carbon (HPC) nivå på hele 400 er stangen meget lett og sterk, og NanoAlloy sørger for at bindemiddelet tetter helt optimalt rundt karbonfibrene. Fireblood er tilbake!

HPC 400 - Biofibre - Toray NanoAlloy teknologi - Fuji Titanium K-Type rammer (tangle free) - Fuji SiC ringer - Fuji K-R Concept - Shimano Fireblood snellefeste - Vibraspot - High Density EVA grep - 2-delt - Leveres med trekk og tube.

                Modell                                 Slukvekt            Ringer                  Vekt

Fireblood Spinning 8'10" L                3 - 15g                10                       131g

Fireblood Spinning 8'10" ML             5 - 20g                10                       137g

Fireblood Spinning 8'10" MH          10 - 42g                10                       162g

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').