X

Scott Swing 4delt Enhånds

kr 11 999,00
SKU
956321511

Gode laksestenger med høy kvalitet. Alle Scott stenger, hver og en, blir håndlaget i Montrose, Colorado med et unikt serienummer. 

Det er verdt å merke seg service-systemet som ligger bak. Om det skulle skje noe med stangen til førstegangseier, vil du få god hjelp. Her snakker vi håndlaging av nye deler tilpasset stangen, surring av nye ringer og pålegg av ny kork på verksted i Oslo om det skulle være nødvendig. 
Dette kan du lese mer om her: https://flyfisheurope.com/flyfisheurope/repairs-and-warranty/2705

Swing serien har en progressiv aksjon, kjapp recovery, er retningstabil og føles veldig lett i hånden. Ny tapering i stangemnet, med ARC2 forsterkning og Carbon Link resin system gjør at stangen når nye høyder.

Hver komponent er nøye tenkt igjennom. Dette inkluderer nye titan stripping guides med Silicon Nitride inserts som gjør at man skyter lengre og motvirker floking av mono og braid skyteline. Resten av ringene er av typen Snake Brand Universal.

Snellefestet er av frest aluminium, type 3 annodisering og freste grep. Det skal passe til nye moderne sneller, samt vintage sneller.

9'8" #7 Anbefalt linevalg: SA Headway 14g + 9' / 12' Headway Spiss

Perfekt til fiske med nymfe, streamere, rifling hitch og generelt overflatefiske til laks og sjøørret. 

Kjempegod stang til bruk av WF-liner, men kan også fint brukes med skyteklump. 

9'8" #8 Anbefalt linevalg: SA Headway 16g + 9' / 12' / 15' Headway Spiss

En tyngre variant til grovere enhånds laksefiske. Denne stangen vil kaste skyteklumper langt, men er også utmerket til stor fisk i smale områder der man virkelig trenger krefter i ryggen på stangen. 

9'8'' #8 har ingen problem emd tyngre synkeliner der du trenger å komme deg ned. Kjempegod stang til bruk av skyteklump, men fungerer også på kjappere WF-liner