X

Prey jigger V2 7' 30-50lb havfiskesett + Multisene

Spesialpris kr 2 648,00 Regular Price kr 4 824,00
SKU
3336663

Prey Jigger V2 7' 30 - 50 lb

Prey Jigger V2 er en nyutviklet stangserie for det moderne havfisket. Stengene er produsert i en blanding av 30-tonns karbon og E-glass av høy kvalitet. Kombinasjonen har gitt smekre stenger med utrolig lav vekt som passer nye lette havfiskesneller meget godt. De lette vektene og aksjonene gir stenger som blant annet passer perfekt til det spennende og aktive jiggfisket. La deg ikke lure av disse smekre stengene; her finnes det spenst og løftekraft i massevis! Prey Jigger består av 4 forskjellige «allround» havfiskestenger til pilk, jigg og agnfiske. Stengene leveres i lengdene fra 5’8 til 7’ og med klassifiseringer fra 12-50lbs, alt etter hvor stor fisk eller hvor tungt agn som skal brukes.

Lawson NorthSea 330 M/ 400m compact 0,33 multisnøre

Lawson NorthSea er en serie moderne og kompakte havfiskesneller perfekte for norske forhold. De leveres i en størrelse med snøre fører og to størrelser med åpen topp. Her må man fordele snøret selv, noe som er lettere enn mange tror. Snellene er laget med en ekstra kraftig aluminiums ramme rundt spolen for ekstra styrke og stabilitet. Sidedeksel i grafitt materiale for lavere vekt, stjernebrems med karbon bremseskiver sørger for jevn og sterk brems og en sinna knarr som kan være en fin nappindikator ved passivt meitefiske eller ved dorging.

* Kald smidd aluminiums frest spole og ramme rundt spole * Høykvalitets rustfrie kulelager * Dual anti-reverse system * Multi-disc karbon bremseskiver * Rustfritt pinion drev * Eva foam sveiv håndtak.