LTS Switch  11' #7 - 4delt

Flere visninger

LTS Switch 11' #7 - 4delt

Bli den første som omtaler dette produktet

Normalpris: kr 6 999,00

Special Price kr 3 600,00

Alle stengene er lagt ned med 42% rabatt.

For sesongen 2015 lovde vi å komme med en ny switch serie. Vi i LTS ønsker ikke å gjøre noe halvferdig derfor ble denne serien først lansert i 2016.

Endelig er vi fornøyd (Les Trond) og vi håper denne stangen vil sette et like stort smil på din munn som den har gjort på vår under testing.

Dette er en stangserie som kan benyttes både som enhånds og tohånds, det skal dog sies at med det kraftige bakhåndtaket vil nok de aller fleste like denne best som en tohåndsstang på jakt etter laks og sjøørret i trange posisjoner.

Stangen kommen nå i to modeller 11 fot klasse 7 og 11 fot klasse 8 Selv med sin korte lengde så har denne serien potensiale til lange kast når det behøves. Stangen har en velkjent LTS aksjon med en forholdsvis tøff topp og hvor man lett spenner bunndelen for det ekstra bjørneslaget som kjennetegner flere av LTS sine stangserier. Med en jevn aksjonskurve gjør dette at denne stangen vil passe de aller fleste kastestiler og erfaringsnivå og gir en snørekontroll som bare må oppleves. Dette gjør også at stangen tåler flere spekter av liner fra litt lette til tyngre i forhold til snøreklassen.

Spesifikasjoner

Dyp rask aksjon - Aluminium snellefeste I klassisk LTS 3pin utførelse - Beste kvalitetskork fra Portugal - Recoil snake ringer - SIC stripping guides - Leveres I 5kantet cordura rør med stang pose

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').