Lawson Offshore Boat Havfiskesett M/gtr15+multisnøre

Flere visninger

Lawson Offshore Boat Havfiskesett M/gtr15+multisnøre

Bli den første som omtaler dette produktet

Normalpris: kr 2 425,00

Special Price kr 1 995,00

Offshore Boat Havfiskestang 7' 15-40 lbs

Begge stengene er delbare på midten for enklere transport , og er overraskende lette. Til tross for dette har begge stengene bevist at de hamler opp med stor og sterk fisk under krevende forhold. Mye stang for pengene, og ideelle stenger enten man er fersk som havfisker eller mer garvet. Begge stengene er utstyrt med kryssbutt for åkunne brukes i kombinasjon med havfiskebelte.

Lawson GTR 15 Singel speed

. Snellene har utveksling fra 1:3,8 til 1: 4,0. Samtlige sneller har silkemyk spakbrems for frikopling og fighting med stor fisk. Den minste modellen GTR 10 er dessuten en glimrende snelle for trollingfiske. • Ører for seletøy på den største størrelsen • Lav vekt gjør aktivt fiske mindre anstrengende • 4 rustfrie kulelagre på samtlige modeller • Ergonomisk utformet sveiv for sikkert grep for glatte fingre i kaldt vær • Flyttbar sveiv for ønsket lengde • Lett justerbar spakbrems med jevn brems fra frikoplet spole til låst spole GTR 15 - Senekapasitet:330m - 0,50mm - Utveksling:1:4,0

Lawson Compact4 290m - 0,37mm - 25,9kg Ferdig påspolt på snella

Lawson Compact4 er en nyutviklet flettet line. Etter over et år med testing av diverse liner, falt valget på denne høykvalitetslinen. Den er kompakt flettet med 4 stumme hovedtråder som ikke strekker seg og som gjør det vanskelig for vannet å trekke inn i lina. Hovedtrådene er pakket med mange ultra tynne og rå sterke PE Dyneema fibre for optimal styrke. Compact4 er så rund som man får den med 4 tråders fletting og nettopp rundhet minimaliserer sjansen for vindknuter, gir høyere slitasjestyrke og kanskje det aller viktigste: høy knutestyrke. Altfor mange legger for mye vekt på høy bruddstyrke og ser konsekvent på kiloene som er trykket på spolen, men hva hjelper vel det hvis knutestyrken er dårlig! Husk å bruke opptil en stanglengde med mono eller fluorokarbon sene som fortom ned til agnet. Mindre synlig for fisken og mer slitesterkt for fiskeren når lina gnisser over en stein, etc. ved bunn napp. Kompakt flettet av 4 tråder. Maks styrke på minimum diameter. Ultra sensitiv-Null strekk. Rundere: Minimaliserer vindknuter og gir høyere knutestyrke.

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').