Lawson NorthSea Havfiskesett + multisnøre

Flere visninger

Lawson NorthSea Havfiskesett + multisnøre

Bli den første som omtaler dette produktet

Normalpris: kr 3 248,00

Special Price kr 2 400,00

Lawson NorthSea havfiskestang 7’ 15-40 lbs.

Dette er en serie smekre, utrolig lette og spenstige stenger med en dyp aksjon og med en følsomhet der du kjenner hvert minste napp. Det er fortsatt god rygg i stanga slik at en får pumpet opp destore fiskene. Ideell allroundstang for de som skal både pilke og meite. 7’ 15-40 lbs. Stanga for større dyp, og de tyngste fiskene. Vekter opptil 650g fungerer utmerket. Også en god stang og pilke med vekter opptil 400g med. Den dype aksjonen gjør det veldig artig å få på stor fisk.

Lawson NorthSea Havfiskesnelle NorthSea 331

Lawson NorthSea er en serie moderne og kompakte havfiskesneller perfekte for norske forhold. De leveres i en størrelse med snøre fører og to størrelser med åpen topp. Her må man fordele snøret selv, noe som er lettere enn mange tror. Snellene er laget med en ekstra kraftig aluminiums ramme rundt spolen for ekstra styrke og stabilitet. Sidedeksel i grafitt materiale for lavere vekt, stjernebrems med karbon bremseskiver sørger for jevn og sterk brems og en sinna knarr som kan være en fin nappindikator ved passivt meitefiske eller ved dorging. * Kald smidd aluminiums frest spole og ramme rundt spole * Høykvalitets rustfrie kulelager * Dual anti-reverse system * Multi-disc karbon bremseskiver * Rustfritt pinion drev * Eva foam sveiv håndtak

NorthSea 331: Kap: 280 m 0,45 mm

Lawson Compact4 0,37mm - 25,9kg Ferdigspolt på snella.

Lawson Compact4 er en nyutviklet flettet line. Etter over et år med testing av diverse liner, falt valget på denne høykvalitetslinen. Den er kompakt flettet med 4 stumme hovedtråder som ikke strekker seg og som gjør det vanskelig for vannet å trekke inn i lina. Hovedtrådene er pakket med mange ultra tynne og rå sterke PE Dyneema fibre for optimal styrke. Compact4 er så rund som man får den med 4 tråders fletting og nettopp rundhet minimaliserer sjansen for vindknuter, gir høyere slitasjestyrke og kanskje det aller viktigste: høy knutestyrke. Altfor mange legger for mye vekt på høy bruddstyrke og ser konsekvent på kiloene som er trykket på spolen, men hva hjelper vel det hvis knutestyrken er dårlig! Husk å bruke opptil en stanglengde med mono eller fluorokarbon sene som fortom ned til agnet. Mindre synlig for fisken og mer slitesterkt for fiskeren når lina gnisser over en stein, etc. ved bunn napp. Kompakt flettet av 4 tråder. Maks styrke på minimum diameter. Ultra sensitiv-Null strekk. Rundere: Minimaliserer vindknuter og gir høyere knutestyrke.

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').