X

Lawson NorthSea Havfiskesett + multisnøre

Spesialpris kr 2 099,00 Regular Price kr 4 199,00
SKU
236541.12

Lawson NorthSea havfiskestang 7’ 15-40 lbs.

Dette er en serie smekre, utrolig lette og spenstige stenger med en dyp aksjon og med en følsomhet der du kjenner hvert minste napp. Det er fortsatt god rygg i stanga slik at en får pumpet opp destore fiskene. Ideell allroundstang for de som skal både pilke og meite.

 7’ 15-40 lbs. Stanga for større dyp, og de tyngste fiskene. Vekter opptil 650g fungerer utmerket. Også en god stang og pilke med vekter opptil 400g med. Den dype aksjonen gjør det veldig artig å få på stor fisk.

Lawson NorthSea Havfiskesnelle NorthSea 341

Lawson NorthSea er en serie moderne og kompakte havfiskesneller perfekte for norske forhold. De leveres i en størrelse med snøre fører og to størrelser med åpen topp. Her må man fordele snøret selv, noe som er lettere enn mange tror. Snellene er laget med en ekstra kraftig aluminiums ramme rundt spolen for ekstra styrke og stabilitet. Sidedeksel i grafitt materiale for lavere vekt, stjernebrems med karbon bremseskiver sørger for jevn og sterk brems og en sinna knarr som kan være en fin nappindikator ved passivt meitefiske eller ved dorging.

* Kald smidd aluminiums frest spole og ramme rundt spole * Høykvalitets rustfrie kulelager * Dual anti-reverse system * Multi-disc karbon bremseskiver * Rustfritt pinion drev * Eva foam sveiv håndtak.

+ 400m 0,33mm Multisene

 

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!