X

Pro Plan Cat Delicate Turkey

kr 399,00
SKU
460170

Optimalisert næring for katter med følsom hud og/eller fordøyelse, eller kresne katter.

PRO PLAN Delicate med kalkun og ris er meget smakfull og inneholder et begrenset antall proteinkilder for å hjelpe til med å forbedre mattoleransen. Omega 3 & 6 fettsyrer, sink og B vitamin, hjelper til med å redusere kløe og flass. En blanding av spesielle mineraler, som er inkludert i fôret, har en dokumentert evne til å redusere oppbyggingen av tannstein med opp til 40%*. Utviklet uten hveteprotein**.

-Data on file. Nestlé Purina research 2004. -Kan inneholde spor av hvete, passer ikke for allergiske katter.

-Et svært smakfullt fôr med kalkun som første ingrediens og som tilfredsstiller selv den mest kresne katt. -Et begrenset antall proteinkilder for å hjelpe til med å forbedre mattoleransen. Utviklet uten hveteprotein** -En kombinasjon av oppløselig og uoppløselig fiber (ris, mais og betemasse) for å fremme god helse og gjennomstrømning i mage/tarmsystemet -Viktige næringsstoffer for å hjelpe til med å redusere kløe og flass, samt vedlikeholde hudens elastisitet og fuktighet -En dokumentert reduksjon av oppbyggingen av tannstein med opp til 40%* -Med OPTIRENAL en spesiell blanding av næringsstoffer som hjelper til med å beskytte kattens nyrefunksjon og antioksidanter som bremser aldringsprosessen

"Natural Feline Protection" støtter funksjonen i alle viktige eksterne og interne beskyttelsessystemer

HUD & PELS:

Omega 3 & 6 fettsyrer, sink og b vitamin for å hjelpe til med å redusere kløe og flass. Viktige næringsstoffer for å hjelpe til med å opprettholde hudens elastisitet og fuktighet, samt hudens og pelsens generelle helse.

FORDØYELSEN:

En kjøttproteinkilde (kalkun) for en forbedret fordøyelighet.

URINVEISSYSTEMET:

Forsterket med OPTIRENAL blandingen. Urinveissystemets funksjon og helse ivaretas av viktige mineraler og urin pH kontroll.

IMMUNFORSVARET:

Et høyt proteinnivå og sterke antioksidanter, hjelper til med produksjonen av antistoffer og beskyttelse av cellene.

Den mengde fôr som er nødvendig for å opprettholde en slank kroppskondisjon vil variere avhengig av alder, aktivitet og miljø. Kontroller kattens vekt med jevne mellomrom og juster mengden fôr om nødvendig. Rent friskt vann skal alltid være tilgjengelig. For kattens helse bør du oppsøke veterinær med jevne mellomrom.