X

Pro Plan Cat Adult Chicken & Rice

kr 399,00
SKU
460179

Optimalisert næring og forsterket beskyttelse for voksne katter. Med OPTIRENAL for beskyttelse av nyrene.

Rik på kylling og ris. PRO PLAN Adult er svært smakfull og sørger for utsøkt næring til voksne katter. Med nyttige cerealer, naturlige prebiotikum og ris, blir fôret svært fordøyelig, reduserer lukten fra kattetoalettet. Det er også bevist at fôret kan hjelpe til med å redusere oppbyggingen av tannstein med opp til 40%.*

-Med OPTIRENAL en spesiell blanding av næringsstoffer som hjelper til med å beskytte kattens nyrefunksjon og antioksidanter som bremser aldringsprosessen. -Protein og kalorier i korrekt forhold, hjelper til med å opprettholde en slank kroppskondisjon. -Lett fordøyelige protein og karbohydrtakilder, betyr at mindre ufordøyde næringsstoffer når nedre del av tarmsystemet og resulterer dermed i mindre avføring og at kvaliteten på den er god. -Det er bevist at oppbyggingen av tannstein reduseres med opp til 40%.*

"Natural Feline Protection" støtter funksjonen i alle viktige eksterne og interne beskyttelsessystemer.

HUD & PELS:

Vitamin A, linolsyre og sink for hudens elastisitet og fuktighet. Viktige marine oljer for en tykk og blank pels.

FORDØYELSEN:

Nyttige cerealer, naturlige prebiotikum og ris for en god fordøyelse og næringsopptak, samt redusert lukt fra kattetoalettet.

URINVEISSYSTEMET:

Forsterket med OPTIRENAL blandingen. Urinveissystemets funksjon og helse ivaretas av viktige mineraler og urin pH kontroll.

IMMUNFORSVARET:

Et høyt proteinnivå og sterke antioksidanter, hjelper til med produksjonen av antistoffer og beskyttelse av cellene.

Den mengde fôr som er nødvendig for å opprettholde en slank kroppskondisjon vil variere avhengig av alder, aktivitet og miljø. Kontroller kattens vekt med jevne mellomrom og juster mengden fôr om nødvendig. Rent friskt vann skal alltid være tilgjengelig. For kattens helse bør du oppsøke veterinær med jevne mellomrom.