X

Vom hundefôr selges kun i butikken. Sjekk prisen her.

kr 0,00
SKU
sku1862

Vom hundefôr selges kun i butikken i Fjordgata 46/48.

Frossenvare sendes ikke i posten.

Pølse

Aktive Fullfôr 0,5kg Kr.25,-

Aktive Fullfôr m/Laks 0,5kg Kr.25,-

Aktive Proteinrikt Fullfôr 0,5kg Kr.25,-

Puppy Fullfôr 0,5kg Kr.25,-

Digestive Fullfôr 0,5kg Kr.25,-

Aktiv/Puppy / Digestive Minimum 10 stk kr.22,- pr.stk

Taste Kylling 0,5kg Kr.28,-

Taste Lam 0,5kg Kr.28,

Taste Storfe 0,5kg Kr.28,-

Puppy-Digestive-Taste - Minimum 10 stk  kr.25,- pr.stk

Kjøttboller

Aktiv Fullfôr Pose 560gr kr.42,-

Aktiv Fullfôr med Laks Pose 560gr kr.42,-

Aktiv Proteinrikt Fullfôr Pose 560gr kr.42,-

Puppy Fullfôr Pose 560gr kr.42,-

Taste Kylling Pose 560gr kr.42,-

Taste Lam Pose 560gr kr.42,-

Taste Storfe Pose 560gr kr.42,-

10 Poser a.560gr. kr.350,-

VOM serien er et norskprodusert råfôr. Råvarene som benyttes kommer utelukkende fra norske slakterier som er godkjente og kontrollerte leverandører av kjøtt til menneskemat.

Vi har et ufravikelig krav om å benytte kun norske råvarer ettersom norsk bufe bærer lite sykdom. Norske krav til husdyrproduksjon er svært strenge både med tanke på dyrevelferd og dyrehelse. Dette sikrer trygge sluttprodukter til deg.

Fôret vårt består av kun animalske produkter. VOM serien er laget av plussprodukter, dvs de delene av dyret som er til overs etter at fileter og koteletter er skåret ut. I Norge er velstanden kommet så langt at deler av dyret som for noen tiår tilbake lå på middagsbordet, ligger nå i fôrskålen. Innmat som vom, lever, lunge og nyre er spesielt næringsrikt og sammen med kjøtt- og fettavskjær utgjør dette førsteklasses råvarer fra storfe, lam og gris.

Råvarene som benyttes i produksjon er: kylling, blandet innmat fra storfe, lam og svin, storfevom, laks, okselever og egg. Alle blandingene fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som dekker hundens daglige behov. Avhengig av sesong og råvaretilgang, vil vi også tilby hundemat av elg, rein, kalkun mm.

Fra kylling kjøper vi plussprodukter som skinn, vingespiss, hals, kjøttavskjær, bein, lever, hjerte og krås. Kjøttrike bein er rik på næringsstoffer og finnes i alle blandingene med kylling. Du vil finne små bein og bruskbiter i fôret. Disse vil ikke medføre helsefare for hunden din, men gi et viktig bidrag til fett, protein og mineraler. Kylling er også den kjøttråvaren hvor proteinet har den mest optimale sammensetningen av aminosyrer. Kylling danner derfor basis i de fleste blandingene.

Eggene er den eneste av de animalske ingrediensene som er kokt. Innblanding av egg gir et svært godt bidrag til essensielle aminosyrer. Proteinet i egg tas bedre opp når egget er kokt.

Laksen som benyttes er selvsagt fra norske oppdrettsanlegg. Vi benytter midtfileten, hode og spor. Med sitt høye innhold av omega-3 bidrar laks med de essensielle fettsyrene DHA og EPA. Laksen inneholder også astaxanthin som er et svært kraftig antioksidant.

Ingen av produktene er tilsatt smaks- eller fargestoffer. De er ikke varmebehandlet, inneholder ikke konserveringsmidler og er ikke tilsatt vann.