X

Guideline NT8 enhånds 9' #8 - 4 delt ( Kun 1 stk)

Spesialpris kr 3 675,00 Regular Price kr 7 350,00
SKU
8956321-1

NT8 PREMIUM NANO  FLUESTENGER

Guideline tar det neste store steg innen stangproduksjon. Ved å ta i bruk Nano-Tube forsterkningsteknologi i limingsprosessen og et ekstremt sterkt og responderende IM8 High Tensile Karbon-materiale har vi utviklet vår nye Premium stangserie, NT8.

Kombinasjonen av teknologi, materialer og vår erfaring gjør oss i stand til å bygge stenger med mer ytelse og kraft enn noen gang før. Gjennom avanserte tester har NT8 vist seg å være de sterkeste og letteste stengene vi noensinne har utviklet. Her får du en fluestang som er en ren nytelse å kaste med og gjør det til en fryd å gå lange, intense økter langs elva eller kysten.

EGENSKAPER

NT8 karakteriseres med en medium/fast aksjon som lader dypt og presist. Stangserien har en fantastisk rå tilbakeslagshastighet og responderer lett med økende arbeidskraft, når du ber om det. Med sin imponerende løfteevne for synkelinefiske vil denne dype, men raskere aksjonen fungere utmerket for et bredt spekter av kast, liner og kastestiler.

DETALJER

Stangproduksjonen vår har kommet langt i løpet av de siste årene og dermed er våre Premium stenger nå selvsagt 5 og 6-delte. Dette gjør dem transportvennlige når du reiser i inn- og utland. NT8 har sateng-finish på en karbongrå klinge og er utstyrt med lyse Titanium-anodiserte enbente ringer. Vi bruker Fuji KW linefører ring, som vi mener er det beste på markedet. Snellefeste er GL design og låser snella tett og sikkert på plass. Håndtaket er i høy kvalitet 4A portugisisk kork med gummikorkforsterkede kanter. NT8 stenger blir levert i et beskyttende, tykk Air Mesh stantrekk og en lettvekts stangtube. Disse fluestengene er state-of-the-art og vil levere det ypperste av det du kan finne av våre stangserier.

 

MODELLER 

Modell Stanglengde Klasse Vekt Deler Anb. Klumpvekt
NT8:4 908 9' #8 114g 4 19-21g / 290-320 grains