Guideline LXi Tohånds 14'9" kl.10/11  4deler

Flere visninger

Guideline LXi Tohånds 14'9" kl.10/11 4deler

Bli den første som omtaler dette produktet

Normalpris: kr 5 395,00

Special Price kr 3 795,00

Å lage en etterfølger til vår favoritt stangserie gjennom tidene, LeCie, var ingen enkel oppgave. Spesielt når målet var minst like gode egenskaper og til en bedre pris. Resultatet er klart, og vi er stolte over å kunne introdusere vår nye serie som vi har kalt LXi. Stengene er basert på de samme aksjonene som LeCie og har samme høye grafittkvalitet. Ingen kompromisser her. Vi har gjort forbedringer i aksjonen, endret lengder og gitt stengene et helt nytt utseende. I første omgang har vi har valgt å tilby stengene i Switch og tohånds modeller. Serien består av totalt 14 stenger.

Switch Stengene

Switch stengene har et design som heller mot en mindre og svært lett tohånds, men de kan selvfølgelig brukes som enhånds også. Disse 11’6 fot stengene er tilgjengelige i klassene 6/7, 7/8 og 8/9. De fungerer like bra med Scandi, Switch eller lette Skagit klumper.

Tohånds Stengene

Tohåndsstengene kommer i fire ulike lengder med flere snøreklasser i hver. Lengdene 12’9, 13’9, 14’9 og 15’9 er små justeringer i forhold til de tidligere LeCie stengene. Lxi har også en litt dypere aksjon, men er fremdeles rask. Dette gjør at stengene er enklere å spenne opp, samt at du får et mer distinkt slag fra den nedre delen av stanga. Dette er fiskestenger for alle snøretyper og med muligheten for å kaste virkelig langt og presist når det er påkrevd.

Egenskaper

Grafittdukene i LXi har samme høye modulus, lave vekt og gode prestasjoner som har vært kjennetegnet på LeCie i en årrekke. Håndtakene er nydesignet med innlegg av ulike typer kork som gir dem et pent utseende og godt grep. Snellefestet er i svart, eloksert aluminium med en skinnende finish. Sidene på snellefestet er flate og holder låseringene i riktig stilling for montering av snella. Stengene har snakeringer av hardcrome som er lette i vekt og i tynn wire for å gi minst mulig vekt og mer liv til stanga. De kraftige dragringene i nedre del av stangen er loddet med sølv, slik at de er ekstra motstandsdyktige mot korrosjon. Stengene har klinge i skinnende grønn/grå metallic farge. Surringene er grå med mørkerøde innlegg som gir stengene et klassisk og stilig utseende.

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').