Guideline Laxa Vadebukse M/Laxa Sko

Flere visninger

Guideline Laxa Vadebukse M/Laxa Sko

Bli den første som omtaler dette produktet

* Påkrevde felt

Normalpris: kr 2 800,00

Special Price kr 2 300,00

Guideline Laxa Vadebukse

Buksene er laget av et solid 4-lags nylon stoff med en membran som tåler en vannsøyle på 20000mm og fuktransport på 5000g/m2/24timer. Overflaten er behandlet med en miljøvennlig DWR impregnering som ikke inneholder PFOA.

Buksene har vårt eget Sidewinder ™ design som er uten sømmer på innsiden av bena, som gir meget god passform og bevegelsesfrihet.

Detaljer

Laxa har to store brystlommer med vannavisende glidelåser. Bak lommene er det romslige, fleece forede lommer for å varme hendene. Justerbare seler og elastisk vadebelte sørger for gode tilpassningsmuligheter.

Grusbeskytterne er laget i et solid stoff med gummiforsterkede stretch bånd. Neoprenesokkene har utmerket passeform med høyre/venstre skåret snitt.

Farge: Granitt med matchende grå seler, belte og sokker.

Laxà Boot

Lett og behagelig vadesko laget av nylon og syntetisk lær som gjør dem holdbare og raskttørkende. Innsiden av skoen er foret av neoprene med jersey i den øvre delen som gjør dem veldig komfortable på foten. Fremre delen og hælpartiet har et tynt lag med forsterkninger som øker holdbarheten og stiver opp slik at de beholder formen ved mer krevende vading i dypt vann. Dette gjør også at framdelen beholder formen bedre ved høyt trykk slik at man ikke så lett fryser på beina. Nedre delen av skoen har gummiforsterkninger for å stå i mot slitasje og skarpe steiner etc.

Detaljer

Mellomsålen av EVA øker komforten og gir god støtdemping når du går på hardt underlag. LAXÀ kommer i to modeller, enten med klassisk filtsåle eller med en grov gummisåle som også har hardmetall pigger. En romslig pløse og kraftige nylonlisser gjør det raskt og enkelt å ta på og snøre skoene. Passformen er en forholdsvis bred skandinavisk lest. På grunn av sin lave vekt og raskt tørkende egenskaper så er LAXÀ også en utmerket sko for fiskere på reisefot.

Vekt pr. sko i størrelse #10: Med filtsåle: 450 gram.

LAXÁ med filtsåle kommer i størrelsene EUR 39-48/US 6-15.

Omtaler fra kunder

Skriv din egen omtale

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').