X

Lawson Arctic Trout Aramid MW S4 7' 3-12g

Spesialpris kr 2 199,00 Regular Price kr 2 799,00
SKU
5362956

Lawson Arctic Trout Aramid S4 er spesialutviklet for ørret- og sjøørretfiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.

Lawson Arctic Trout Aramid S4 er den fjerde utgaven av denne fantastiske stangserien. Hele fire av fire ganger har den endt opp med høyeste score i testene den var vært med i. Høykvalitetsklingen har bevart sin smekre og lett gjenkjennelige aksjon gjennom årene, mens komponentene stadig har blitt videreutviklet til det bedre. Lettere, sterkere, slankere og mer følsom er stikkordene for videreutviklingen av denne serien.

Lawson Arctic Trout ble altså utviklet spesielt med tanke på ørret og sjøørretfiske. Også elvefiskerne fikk kjapt opp øynene for disse stengene, som er ypperlige til lettere elvefiske etter smålaks og sjøørret. Den tredelte klingen med spigot-skjøter er ekstremt lett, spenstig og hurtig. Den har i tillegg en presisjon og følsomhet med få sidestykker i det norske markedet. En matt, grågrønn finish med oransje pyntesurringer og detaljer gir et smakfullt og eksklusivt design som er behagelig å se på.

Arctic Trout S4 kjennetegnes blant annet ved ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser. Stengene er i tillegg en nytelse å kjøre fisk på. Prøv selv, og opplev forskjellen. Lawson Arctic Trout S4 leveres i et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube som sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.

7´ Haspel
Dette er lengdene som foretrekkes når det fiskes fra båt og i trange situasjoner med tett vegetasjon rundt fiskeplassen. Glimrende stenger også når det skal lobbes små spinnere eller mark med splitthagel som kastevekt ut i små elver og bekker.

Microwave Nanolite stangringer er av aller ypperste kvalitet fra American Tackle i USA. De er både patenterte og prisbelønnet med bla. «Inovation of the year»/EFTTEX-Europa og «Best Accessory»/ICAST-USA. Microwave ringene gir større presisjon og lenger kast, pga. mindre friksjon etter at lina har rettet seg gjennom den første traktformede løpe-ringen. Snøreopplegget på snella blir også tightere grunnet denne stangringen. Dette gir et smoothere fiske med mindre trøbbel med backlash og merkelige vindknuter. De ultralette Microwave stangringene gir en redusert vektbelastning på stang-emnet. Dette fører til en raskere aksjon i stanga kontra «vanlige» stangringer med høyere vekt.

  • Øker kastelengden
  • Gir bedre presisjon
  • Minsker snøreslitasje
  • Eliminerer vindknuter
  • Reduserer stangvekt
  • Øker stangas spenst og hurtighet
  • Forbedrer spolepåføring med fletteliner
Modell Lengde Kastevekt Stangvekt Deler
Haspel 7' 3 - 12 g 158 g 3-delt m/tube