X

Lawson Atlantic Salmon S2 Haspel

kr 2 775,00
SKU
sku1952

Atlantic Salmon Series er utviklet spesielt med tanke på laksefiskere med høye krav til stenger. Det er brukt japansk 46-tonns karbon, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner på High-End fluestenger. Den 3-delte klingen leveres i et smakfullt og minimalistisk design. Høy kvalitet på kork, snellefeste og stangringer er en selvfølge på vår mest påkostede stangserie. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen. Egenskapene til Atlantic Salmon Series kjennetegnes ved en ekstremt god spenst som gir presise og rekordlange kast når det er behov for det. Den spenstige klingen tretter ut laksen meget effektivt og gjør det i tillegg til en nytelse å kjøre fisken. Følsomhet er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på «bunn» og «napp» vil være tydelig. Den utrolige lave vekten får Atlantic Salmon Series til å føles nærmest vektløs, og i kombinasjon med den velbalanserte klingen blir nå iherdig laksefiske en nytelse for skuldre og rygg.

11’ Haspel – Up to 50g
Glimrende stenger for kasting av lette wobblere, samt sluk og markfiske i de minste til mellomstore elvene. Ikke la deg lure av de lave kastevektene, her er det power nok til å lande stor laks også!

12’ Haspel – Up to 60g
Dette er allround lengden for sluk og markfiske i de mellom til store elvene våre.

13’ Haspel – Up to 50 og 70g
Dette er først og fremst lengden for markfiske, flue/dupp og tube/spinn. Passer godt til de største elvene og til de mindre, men strie vestlandselvene hvor agnet gjerne må styres inn bak store steiner.

14’ Haspel – Up to 35 og 90g
Lette agn og stor fisk var noen av stikkordene for utviklingen av denne modellen. Passer godt til wobblerfiske med tynne liner og lett markfiske. Lengden gjør det enkelt å styre agnet i vannet. Kasteegenskapene på lette agn er overlegne. Kjøring av stor fisk på tynn line er en nytelse på denne stanga!

MODELL KASTEVEKT STANGVEKT
Atlantic Salmon S2 11' Haspel Up to 50 g 230 g
Atlantic Salmon S2 12' Haspel Up to 60 g 270 g
Atlantic Salmon S2 13' Haspel Up to 50 g 270 g
Atlantic Salmon S2 13' Haspel Up to 70 g 290 g
Atlantic Salmon S2 14' Haspel Up to 35 g 310 g
Atlantic Salmon S2 14' Haspel Up to 90 g 310 g
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!