X

Fiskeskolen s4e6 Agn fra land m/handleliste

kr 0,00
SKU
s4e6900

Det er en spesiell tid for både Norge og resten av verden. Her hjemme er folk stort sett isolert i sine egne hjem, og omgås bare seg selv eller sine aller nærmeste. Å bruke naturen, med god avstand til folk, er likevel både tillatt og anbefalt, og er det en ting som hjelper bedre enn noe annet på brakkesyke, så er det å komme seg ut med fiskestengene.

Vi i Seeberg og Fiskeskolen tar rådene fra norske helsemyndigheter på alvor, så i episode 6 av Fiskeskolen er vår dynamiske duo splittet, og Endre Hopland er ute med kystmeiteutstyret helt på egen hånd. Det betyr fisking med flere stenger på en gang, noe som selvsagt også øker sjansene for å få fisk.

Også denne gangen er det flyndrene som er hovedmålet, og da spesielt rødspettene som lekte katt og mus med oss da vi fisket fra drivende båt i forrige episode. Blir det revansje denne gangen? Og hva annet kan en få på en solotur med naturlig agn langs kysten?Ta en kikk selv. I den vanskelige situasjonen Norge og verden er i akkurat nå, blir fisking og friluftsliv viktige aktiviteter for folk, både på egenhånd og sammen med familien.