X

Fiskeskolen s4e14 Fjellfiske etter ørret

kr 0,00
SKU
s4e14900

Da erklærer vi fellesferien for over, og med det er også årets utgave av Fiskeskolens Sommerfisketips ved veis ende. Men fortvil ikke, folkens: I dag drar vi nemlig i gang den vanlige Fiskeskolen igjen!

I episode 14, den første etter ferien, bærer det ut på eventyr i den massive fjellheimen i Rana kommune. Planen er å fiske etter potensiell grov ørret i et vann ingen i turfølget har besøkt tidligere.

Det aktuelle vannet ligger 780 meter over havet og langt unna folkeskikken, så her er det bare å spenne på seg fjellsko og sekk, bite i seg alle former for melkesyre og ta beina fatt, akkompagnert av millioner på millioner av blodtørstige myggjævler. John Ivar Askevold holder fortet nede i lavlandet i denne episoden, så Endre Hopland får selskap av Seebergs mann i nord, Rolf Andrè Lorentsen, og kjentmannkompis Espen Olaussen på turen til fjells.

Med i bagasjen er firedelte ørretstenger fra Lawson, 1000- og 2000-sneller fra DAM Fishing Tackle, snøre fra Lawson og Owner Hooks og et stort utvalg Søvik-sluken, Søvik Auren og Søvik Ørekyta. Vi håper dere vil bli med oss på denne villmarksopplevelsen i Ranafjellene. Hjertelig velkommen tilbake til Fiskeskolen!

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!