X

Guideline Fario Elite WF Float

kr 999,00
SKU
1052811

Fario Elite er laget for fluefiskere som ønsker den mest allsidige kombinasjonen av gode kasteegenskaper for alle typer kast, lengder og ulike fiskeplasser.

BESKRIVELSE

 
 

Fario Elite kombinerer det beste fra korte- og lengre klumper og er selveste allrounderen i Fario serien. Taperingen er lik forrige versjon Fario og minner mye om Fario Tactical, men klumpen er lengre og måler 10,1m i #3 og #4 og 10,6m i #5-#7. Således faller den midt mellom Tactical og Distance. Dette fluesnøret er en allrounder i ordets rette forstand. Det fungerer godt til alle typer kast, er mer langkastet og tillater deg å holde mer line i lufta enn Fario Tactical. I hendene på en god kaster er delikate presentasjoner på 25m mulig. Fario Elite passer for fluefiskere på alle ferdighetsnivåer som søker den mest allsidige kombinasjonen av: Gode kasteegenskaper for alle typer kast, størst variasjon i kastelengder og mest allsidighet med tanke på ulike fiskeplasser. Snøret håndterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med eleganse.

 

TAPERINGEN

Fario Elite har en forholdsvis lang front tapering på 5,5m som gir en jevn- og presis kraftoverføring fra klumpen gjennom spissen og ut i selve fortommen. En viktig egenskap for fluesnører som er rettet mot imitasjonsfiske med lette- og presise nedlegg. Selve bellyen og vekten ligger konsentrert bakover slik at du har mest mulig masse og vekt konsentrert nærmest stanga, en avgjørende faktor for at en flueline skal være god til vannkast. Baktaperingen på 1,5 meter er etterfulgt av 3 meter handling line som gir god stabilitet i luften for kasting med rikelig overheng og en stabil linebukt som holder kastet ut. Handling line gir også en sterk overgang mellom klump og skyteline som er veldig utsatt under kasting. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

 

Fargen er Grayish Green med en Pale Orange handling- og skyteline. Total lengde er 25m for klasse #3-#4 og 29m for klasse #5-#7.

 

TEKNOLOGI

TLT - (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core
Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact med bare 6% strekk.

 

Miljøfokus
All forretningsdrift påvirker miljøet til en viss grad. Vår grønne visjon er "Rent hele veien", som betyr så lite miljøavtrykk som mulig. Våre flueliner er de reneste og mest øko-vennlige på markedet. Snørene har coating av polyurethane i stedet for PVC som avgir skadelige mykningsstoffer (Phthalates) i vannet. Våre esker er laget av resirkulert materiale med vannbasert UV coating. For å redusere mengden med plast har vi helt kuttet ut plastspolene i forpakningene.

 

TEKNISK INFO

 
 
 
Model Head Lenght Head Weight Color Total Lenght
Fario Elite WF #3 10,1 m / 33,1 ft 8g  / 125 grains Grayish Green/Pale Orange 25 m / 27,5 yds
Fario Elite WF #4 10,1 m / 33,1 ft 10 g / 155 grains Grayish Green/Pale Orange 25 m / 27,5 yds
Fario Elite WF #5 10,6 m / 34,8 ft 12 g / 185 grains Grayish Green/Pale Orange 29 m / 32 yds
Fario Elite WF #6 10,6 m / 34,8 ft 14 g / 215 grains Grayish Green/Pale Orange 29 m / 32 yds
Fario Elite WF #7 10,6 m / 34,8 ft 16 g / 245 grains Grayish Green/Pale Orange 29 m / 32 yds
 

TAPERINGEN 

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!