X

Guideline Silver-Con Tubeflue

kr 85,00
SKU
107729
BESKRIVELSE
Når elven har klarnet og temperaturen stiger er det tid for Silver-Con! Fisk denne fluen høyt i vannet med god fart. Bruk denne i enden av en lang tapert fortom for fiske på lav vannstand både sommer- og høst etter fisk som har stått litt på elva og har blitt vrien. Fungerer også meget godt til sjøørret under de rette forholdene. Brukes med dobbel- og treblekroker i størrelse 8-10, eller enkelkroker i størrelse 4/6.

Silver-Con er laget med materialer i topp kvalitet og har bla. Hybrid cones i messing fra Future Fly. Dette mønsteret har sølvfarget conehead i 4mm for 5cm vingelengde (1cm tubelengde) og 6mm cone for 8cm vingelengde/2cm tubelengde. Fluene er bundet på tubeslanger med nok rom inni til å tre inn kroken dersom du foretrekker dette fremfor en fritt hengende krok.

Cornelius Odea er sjefsguide på Taymount i elven Tay i Skottland, Guideline Ambassadør og laksefisker på heltid med 240 fiskedager i snitt pr. år. Cohn har fisket laks over hele Storbritannia og mange andre elver internasjonalt. Hans evne til å lese elva og forståelse av laksens oppførsel er uten sidestykke, dette har ført til flere fluemønstre som er grundig testet gjennom en årrekke som du kan stole på at virkelig fisker godt.
 
TEKNISK INFO

 

Fluetype
  • Cohn O'Dea
  • Conehead
  • Tubeflue