X

Ullarhaus Dark Lord #2/#8

kr 109,00
SKU
108023

Guideline Dark Lord Ullarhaus er en tandemflue/streamer laget med materialer og kroker av høy kvalitet. Krokene er koblet sammen med en wire av rustfritt stål.

Dette fluemønsteret er en variant av Kelly Galloups Boogie Man med en kuul vri på materialvalget. Hodet har en ullblanding fra Islandsk sau, Ullarhaus betyr rett og slett ullhode på islandsk. Vi har lagt til silikonbein for mer liv i flua, hodet har timeglassøyne av messing for å raskt bryte overflaten med 3D øyne påmontert. Total lengde på fluen er 85mm (3,4").

Dark Lord fargekombinasjonen er en fin generell komposisjon som fungerer godt under fiske både på dag- og kveldstid. Svart gir god kontrast mot himmelen når det er dårligere lys. Fluen er en fin imitasjon av byttefisk som harr, sik, lagesild og steinsmett som lever på mørk elvebunn. Artikulerte streamere som denne fluen er ganske tunge og voluminøse fluer som krever litt kraftigere utstyr for å være behagelig å kaste- og fiske med. Generelt så anbefaler vi stenger og liner i klasse 7 til dette fisket. Men du kan også bruke en kraftig 6er stang