X

TS Olive Banana Dobbel

kr 75,00
SKU
1081851

Bananflua er i dag en moderne klassiker som har uendelige variasjoner. Olive Banana er et mønster som har påvirkninger fra mange versjoner, med en fargetone som vi mener gir den "perfekte" tonen. Den brukes enten til å matche omgivelsene i klare elver med en eller annen gul fargetone, eller som en flue hvor du virkelig vil at flua skal skinne gjennom det mørke vannet. Med sine knallfarger er den også en flue som fisker skikkelig godt i finvær, uansett elv.

TS Doubles Series

Det er en spesiell følelse du får når du knytter en klassisk dobbelkrok. Med perfekt balanse og proporsjoner er de like vakre å se på som de er å fiske med, noe tusenvis av laks kan skrive under på. Med andre ord, dobbelkroker er virkelig effektive og med denne kolleksjonen med 8 forskjellige design er du dekket for mer eller mindre alle situasjoner. Generelt er krokfluer litt mindre, men dekker nesten hele sesongen, uansett hvilket vann du fisker rundt om i verden. Den eneste gangen de er mindre effektive er når du skal fiske med store fluer i høyt og kaldt vann, det er da tubefluer med vingelengder på 8-10cm tar over.

Tellis Katsogiannos har her samlet sine 8 favorittmønstre som han selv binder og fisker med på dobbelkrok. Mange er allerede kjente design, med et personlig preg av Tellis stil. Litt mindre materiale, slankere og mer sparsomt dresset ser ut til å være en vinner. Alle fluer er bundet på Guideline sin høykvalitets dobbelkrok, kroker som er laget i Japan med absolutt høyeste kvalitet. Superskarp, sterk og samtidig lett å slipe hvis du sløver til kroken i en stein