X

TS Black Stealth Dobbel

kr 75,00
SKU
1082011

Når du fisker i klart vann er det nesten et must at du har med deg en slik flue. Selv om svart har høy kontrast og er synlig mot himmelen, er den samtidig veldig matt og kan derfor "gjemme seg" godt, og det er nettopp noe spesielt med en helsvart flue, uansett art. Denne flua har ved flere anledninger vist seg å være en skikkelig fangstmagnet, spesielt på fisk som har vært i elva en stund. Om sommeren, når elvene blir klarere og har lavere vannføring, er denne flua mest sannsynlig på kroken.

TS Doubles Series

Det er en spesiell følelse du får når du knytter en klassisk dobbelkrok. Med perfekt balanse og proporsjoner er de like vakre å se på som de er å fiske med, noe tusenvis av laks kan skrive under på. Med andre ord, dobbelkroker er virkelig effektive og med denne kolleksjonen med 8 forskjellige design er du dekket for mer eller mindre alle situasjoner. Generelt er krokfluer litt mindre, men dekker nesten hele sesongen, uansett hvilket vann du fisker rundt om i verden. Den eneste gangen de er mindre effektive er når du skal fiske med store fluer i høyt og kaldt vann, det er da tubefluer med vingelengder på 8-10cm tar over.

Tellis Katsogiannos har her samlet sine 8 favorittmønstre som han selv binder og fisker med på dobbelkrok. Mange er allerede kjente design, med et personlig preg av Tellis stil. Litt mindre materiale, slankere og mer sparsomt dresset ser ut til å være en vinner. Alle fluer er bundet på Guideline sin høykvalitets dobbelkrok, kroker som er laget i Japan med absolutt høyeste kvalitet. Superskarp, sterk og samtidig lett å slipe hvis du sløver til kroken i en stein.