X

TS Black Banana Dobbel

kr 75,00
SKU
1081771

Med sine gylne toner, blandet med svart, passer dette mønsteret perfekt inn i subtile omgivelser. I elver med klart vann med en viss gul/brun tone, som mektige Gaula eller Orkla, fisker denne flua perfekt! Med sine sterke kontraster og farge er det også en flue som fisker veldig bra der vi ønsker at flua skal ses mer. Typiske humusfargede vann som også finnes i Sør-Sverige er typiske eksempler hvor denne flua fisker veldig bra.

TS Doubles Series

Det er en spesiell følelse du får når du knytter en klassisk dobbelkrok. Med perfekt balanse og proporsjoner er de like vakre å se på som de er å fiske med, noe tusenvis av laks kan skrive under på. Med andre ord, dobbelkroker er virkelig effektive og med denne kolleksjonen med 8 forskjellige design er du dekket for mer eller mindre alle situasjoner. Generelt er krokfluer litt mindre, men dekker nesten hele sesongen, uansett hvilket vann du fisker rundt om i verden. Den eneste gangen de er mindre effektive er når du skal fiske med store fluer i høyt og kaldt vann, det er da tubefluer med vingelengder på 8-10cm tar over.

Tellis Katsogiannos har her samlet sine 8 favorittmønstre som han selv binder og fisker med på dobbelkrok. Mange er allerede kjente design, med et personlig preg av Tellis stil. Litt mindre materiale, slankere og mer sparsomt dresset ser ut til å være en vinner. Alle fluer er bundet på Guideline sin høykvalitets dobbelkrok, kroker som er laget i Japan med absolutt høyeste kvalitet. Superskarp, sterk og samtidig lett å slipe hvis du sløver til kroken i en stein.