X

Guideline Elevation T-PAC 15' # 10/11 Kun 4 stk igjen

Spesialpris kr 4 199,00 Regular Price kr 6 999,00
SKU
105834

BESKRIVELSE

 
Elevation T-Pac (Travel Pack) er reisevennlige, 6-delte tohåndssfluestenger. Stangaksjonen har samme utgangspunkt som de 4-delte stengene, men de vil oppleves som noe raskere grunnet flere hålker/deler. Her får du ekstremt lette fluestenger som kan sammenlignes med hva som helst, 13 foteren i klasse #8/9 veier kun 182 gram! Håndtakene har en oppdatert profil på de tyngre klassene i serien, ellers er design og komponenter som på øvrige fluestenger i Elevation serien.

 

Elevation fluestenger er banebrytende med det nyeste innen karbonmaterialer, produksjonsteknikk og miljøvennlige komponenter. Denne stangserien viderefører vårt mål om å produsere bærekraftige produkter og vil lede an i fremtidens stangproduksjon. En stangserie for den miljøbevisste fluefiskeren. Med nye testmetoder kan vi nå beregne kraft og aksjon mer nøyaktig enn noen gang før. Vi kan dermed eliminere uønsket materialbruk samt gjøre klingene svært lette, uten at det går på bekostning av styrken eller aksjon. Resultatet er spenstige og lettkastede stenger som kan generere høy linehastighet. Her får du en topp moderne fluestang som gir deg lett kontakt med hele klingen i alle typer kast. 
 

STANGMODELLER

Elevation DH T-PAC 15’ #10/11 - 6pc


En unik kombinasjon av lav vekt og prestasjon som kan sammenlignes med langt dyrere stenger. Dette er stangen for store elver og tidligfiske på sesongen i flomstor elv etter stor fisk. Passer utmerket for alle stilarter innen kasting og er en fullblods 15-foter som er lett å pakke med på tur. For typisk nordisk fiskestil (scandi) anbefaler vi følgende oppsett: 3D+ 44 gram #10/11 Shooting Head eller 4D Multi Tip (Bodies & Tips) 32grams body med 15’/11gr/170 grains eller 18’/12gr/185 grains Tips. Ønsker du å legge på mer vekt for Skagit stil kast, anbefaler vi 4D Multi Tip Bodies & Tips med Body i 35 eller 39 gram/ 540-600grains med 15’/11gr/170 grains eller 18’/12gr/185 grains Tips.STANGDETALJER - MILJØHENSYN

 

  • Ingen sliping av stangemnene som gir unødig avfall. Klingen har et diskret spiralmønster og en matt coating som avgis av en resirkulerbar PP krympetape.

  • Håndtak i 3A kork uten gumminnlegg. Dette reduserer bruken av epoxy i håndtakene.

  • Metall komponentene i snellefestet er "clear anodized", det betyr en overflatebehandling uten tilsatt farge, bly eller krom. Dette er den minst giftige måten å gjøre det på.

  • På alle surringer er det brukt et bio-basert epoxylim med svært liten konsentrasjon av skadelige kjemikalier. Testet og godkjent som et topp produkt med lavt miljøavtrykk. Dette gir bedre arbeidsforhold for de som setter stengene sammen og reduserer risikoen for helseplager til et minimum.

  • Stengene har enbente snakeringer med KW type linefører ring som motvirker at linen floker seg. Ringene er rustfrie med en pulverlakkert mørke grå finish. Mest bærekraftige alternativ, med tilstrekkelig hardhet uten giftig krom som inneholder bly.

  • Stangtrekk og yttertrekket på stangtuben er laget av resirkulert polyester levert av REPREVE™.

  • Stangtubene er laget av resirkulerbar Polypropylene (PP) som er lettere og har 20% lavere diameter enn standard PVC tuber. Dette gir besparelser på plass og fraktkostnader i alle ledd. PP har meget god holdbarhet og lar seg smelte om til pellets slik at det er gjenbrukbart til å lage nye varer.

  • Alle modeller er 6-delte.


REPREVE™ er den ledende og mest pålitlige produsenten innen tekstiler laget av resirkulerte materialer (inkludert plast flasker). Produkter laget med REPREVE™ utgjør en forskjell.
 

TEKNISK INFO

 
 
Model Lenght Class Weight Parts Handle Rec. head weight
Elevation DH T-Pac 151011 15´ #10/11 259g 4 pc DH handle 41-44g / 630-680 grains