X

Guideline Experience Backpack 28L

kr 1 750,00
SKU
102735
Experience ryggsekken er designet av fiskere for fiskere. Den har en stor, elastisk frontlomme av Spandex for å oppbevare ekstra jakke, håv eller for å enkelt transportere stangtuben. Tuben sikres med en borrelås og går gjennom bunnen via en lomme som man stenger når den ikke benyttes.

Videre har ryggsekken sidelommer av Spandex og D-ringer for feste av tilbehør. Den mindre lommen på fronten er alltid lett tilgjengelig og har flere rom med sikkerhetslomme som har glidelås. Det store hovedrommet er delbart og har også mulighet for å transportere drikkesystem m slange (camelback). Innsiden er orange som gjør det enkelt å finne saker. Den har en behagelig ryggplate kledd med mesh som skaper ventilasjon mellom kroppen og sekken. Gode polstrede bærereimer som følger skuldrenes fasong, gjør sekken god å bære når den er fullpakket.

Sekken har også demonterbare fester som du kan montere Experience Waistbag medium og large på og bære de som en chestpack. På undersiden sitter det et skjult regntrekk som du enkelt drar over sekken ved behov. Alle glidelåser er levert av YKK. Yttetøy: 210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop. Farge: Graphite, with Dynamite contrasts. Vekt: 850 gram. Kapasitet: 28 Liter.
 
TEKNISK INFO

 

Egenskap Water Resistant PU Coating
Farge Graphite med Dynamite detaljer
Glidelåser YKK Glidelås
Miljøfokus
  • bluesign® godkjente materialer.
  • Fluorocarbonfri
  • Resirkulerte materialer
Stoff 210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop
Vekt 850g
Volum 28L