X

Guideline LPs Euro Nymphing Enhånds

Spesialpris kr 1 495,00 Regular Price kr 2 499,00
SKU
236541.601
BESKRIVELSE
 
LPs (Light Presentation Series) er laget for nybegynnere eller viderekommende fiskere som ønsker den beste kombinasjonen av pris og kvalitet til moderne nymfe- og lett tørrfluefiske. Dette er stenger som er utviklet for fiskemåter som: Tsjekkisk, Fransk, Spansk eller bare rett og slett Euro Nymphing. Klingene er laget av en blanding høy modulus grafitt i kombinasjonen 36/30T med svært lite resin for å holde vekten på et minimum og gi optimal balanse.

Stangaksjonene er utviklet i samarbeid med to av de dyktigste nymfefiskerne i UK: Alex Jardine og Lewis Hendrie. Aksjonen kan beskrives som lettkastet og tilgivende middels rask som tolererer endel småfeil i kastingen. Stengene har robuste tupper, som allikevel er myke nok til å kunne fiske trygt med 6 eller 7X fortommer. Kjempemorsomme stenger både til kasting og kjøring av fisk. Snellefestet er av typen "downlocking" som gjør at du får snellen så nærme enden som mulig for optimal balanse og følsomhet. Den lille fighting butten tilfører det lille ekstra for perfekt balanse og et tøft utseende. Håndtakene er av typen "reversed half wells" tapert helt ned mot klingen slik at du kan smyge pekefingeren naturlig ut på klingen for maksimal følsomhet for hugg.

 LPs 962 - Denne modellen er ideell til fiske i små bekker og elver hvor nøyaktighet og forsiktighet er nøkkelen. Stangen lar deg bruke de tynneste fortommer med trygghet og du merker de minste hugg.

 LPs 993 - Dette er den perfekte all-rounder for fiske i mindre bekker til store elver. Den håndterer tynne fortommer og sterk fisk med letthet og lengde/vekt/balanse lar deg avfiske elva kontrollert i lange perioder uten at du blir sliten i armen.

 LPs 1004 - Stangen for store elver, stor fisk og de tyngste fluene. Trenger du også mer rygg i stanga til å handskes med fisken under kjøring så er dette modellen for deg. I likhet med de to lettere modellene tilbyr den fortsatt utmerket bitt-deteksjon og muligheten til å bruke tynne fortommer.

  • Smale reversed half wells håndtak.
  • Sort matt snellefeste av typen "downlocking" med EVA fightingbutt og treinnlegg.
  • Dragring med spesiell utforming som forhindrer at snøret floker seg og gir stengene et kult utseende.
  • Enbente hardcrome snakeringer gir lav vekt og påvirker stengenes aksjon marginalt.
  • Krokholder.
  • Transparent oliven-brun klinge med matchende surringer.
  • Stengene levers med stangtrekk i en lett og solid corduratube.
TEKNISK INFO
Modell Fot Klasse Vekt Deler ANB. Klumpvekt
LP 962 9’6” #2 71 g 4 5-7 g / 77-110 korn
LP 993 9’9” #3 84 g 4 7-9 g / 110-140 korn
LPs 1004 10´ #4 90 g 4 9-11 g / 140-170 korn