X

Lawson Arctic Trout MicroWave S3 10' 4-16g

Spesialpris kr 1 899,00 Regular Price kr 3 199,00
SKU
963258

Lawson Arctic Trout S3 Series er 3.utgaven av denne fantastiske stangserien. Hele 4 av 4 ganger har den endt opp med høyeste score på testene den var vært med I. Selve klingen har vært uendret oppigjennom årene som har gått, mens komponentene har blitt videreutviklet til det bedre. Lettere, sterkere, slankere og mer følsom er stikkordene for videreutviklingen av denne serien.

Lawson Arctic Trout S3 ble utviklet spesielt med tanke på ørret og sjøørretfiske med de høyeste krav til dette fisket, men også laksefiskeren har funnet disse ypperlig til lettere elvefiske etter smålaks og sjøørret.

Den 3-delte klingen i 46-tonns karbon med spigot skjøter er ekstremt lett, spenstig og hurtig. Den har i tillegg en presisjon og følsomhet man skal lete lenge etter. Matt brun finish med oransje pyntesurringer og detaljer gir et smakfullt og eksklusivt design som er behagelig å se på time etter time.

Lawson Arctic Trout S3 leveres i et tykt fløyelsfutteral og en Corduratrukket stangtube som sørger for sikker transport fram til fiskeplassen. Arctic Trout S3 Series kjennetegnes med en ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser. De er i tillegg en nytelse å kjøre fisk på. Prøv den selv og opplev forskjellen!

Det unike snellefestet Alien, med screw-down gummikork er ekstremt lett. Materialene er i forsterket nylon og med oppgradert soft-touch verflatebehandling. Alien snellefestet har en ergonomisk utforming som ligger meget behagelig I hånden, og i tillegg er det frest ut to feeling-points som gir fingrene tilgang til direkte berøring av klingen for ekstra følsomhet!

10’ Haspel
Her er sjøørretfiskerens allroundstang. Denne lengden gir lange kast for slukfiskeren selv i hard vind. Stanglengden gjør det også enkelt å styre fisk og sluk unna hindringer i fjæra. For ørretfiskeren som skal midtfjords med sluk eller fiske med flue og dupp, så er denne lengden et klart førstevalg.


Microwave Spinning Guide System


Old Standard Spinning COF Guides

 
Microwave Nanolite stangringer er av aller ypperste kvalitet fra American Tackle i USA. De er både patenterte og prisbelønnet med bla. «Inovation of the year»/EFTTEX-Europa og «Best Accessory»/ICAST-USA messene I 2013! Microwave ringene gir større presisjon og lenger kast, pga. mindre friksjon etter at lina har rettet seg gjennom den første traktformede løperingen. Snøreopplegget på snella blir også tightere grunnet denne stangringen. Dette gir et smoothere fiske med mindre trøbbel med backlash og merkelige vindknuter. De ultralette Microwave stangringene gir en redusert vektbelastning på stangemnet. Dette fører til en raskere aksjon i stanga kontra «vanlige» stangringer med høyere vekt.
  • Øker kastelengden
  • Gir bedre presisjon
  • Minsker snøreslitasje
  • Eliminerer vindknuter
  • Reduserer stangvekt
  • Øker stangas spenst og hurtighet
  • Forbedrer spolepåføring med fletteliner
MODELL KASTEVEKT STANGVEKT
Arctic Trout S3 10' Haspel 4 - 16 g 196 g