X

Deeper Smart Sonar Chirp+ Winter special Gavepakke

kr 3 599,00
SKU
123639

EKSKLUSIV CHIRP+ GAVEPAKNING
IKKE BARE EN VANLIG GAVEPAKKE

Skaff deg den nye Deeper CHIRP+, verdens første og eneste kastbare CHIRP sonar ekkolodd med innebygget GPS. Inkludert i pakken er 3 flotte tilleggsprodukter for vinterfiske slik at fisketuren blir litt mer behagelig; en termos, en buff og et nattdeksel.

Dette er en perfekt gave til sportsfiskeren, på farsdag, til jul eller om du bare vil overraske din fiskekompis!

HVORFOR CHIRP+?
UTROLIG NØYAKTIGHETSGRAD
Med en målseparasjon på 1cm, vil du enkelt kunne finne fisk selv når de er blandet med stimer av småfisk. Se til og med det minste agn ved vertikal jigging.

EKSTREM DYBDEPRESISJON
Med CHIRP er rusk i vannet og støy minimalisert, slik at du kan forvente nøyaktige sonaravlesninger i svært grunt vann og finne fisk så nær som 15cm fra vannoverflaten. I dypet vil du kunne skille fisk på bunnen ned til 100m.

3 FREKVENSER FOR ALLSIDIGHET
Oppdag fiskens standplasser raskere med de brede strålene eller finn fisken gjennom isfiskehullet med en 7° smal stråle.

Inkludert i pakken er 3 flotte tilleggsprodukter for vinterfiske:

TERMOS
Termos (500ml) i rustfritt stål med dobbel vakumisolering holder drikken din rykende varm eller isende kald uansett vær og føreforhold. Termosen har et spesielt belegg som sikrer et godt grep i hendene. Liten nok til å passe i fiskevesken, og stor nok til å dele drikken med dine fiskekompiser.

VARM HALS/LUE/BUFF
Kamuflasjemønstret hals beskytter huden din for kulde og røffe forhold. Laget av elastisk fukttransporterende stoff, perfekt passform og designet å passe de fleste. Den kan bæres og brukes på ulike måter, som en halsvarmer, lue eller som en halv balaklava.

NATTDEKSEL
Denne spesialmodellen gjør at du kan fiske og se din deeper om natten eller i dårlig sikt. Lett i vekt og enkelt å feste til din Deeper Chirp. Den er også kompatibel med PRO og PRO+ modeller. Når nattfiskemodus i Deeper-appen er aktivert vil et LED-lys blinke i det gjennomskinnelige dekselet slik at du ser din Deeper godt.