X

Lawson Atlantic Salmon S2 Trigger

kr 2 775,00
SKU
sku1951

Atlantic Salmon Series er utviklet spesielt med tanke på laksefiskere med høye krav til stenger. Det er brukt japansk 46-tonns karbon, for å kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner på High-End fluestenger. Den 3-delte klingen leveres i et smakfullt og minimalistisk design. Høy kvalitet på kork, snellefeste og stangringer er en selvfølge på vår mest påkostede stangserie. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen. Egenskapene til Atlantic Salmon Series kjennetegnes ved en ekstremt god spenst som gir presise og rekordlange kast når det er behov for det. Den spenstige klingen tretter ut laksen meget effektivt og gjør det i tillegg til en nytelse å kjøre fisken. Følsomhet er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på «bunn» og «napp» vil være tydelig. Den utrolige lave vekten får Atlantic Salmon Series til å føles nærmest vektløs, og i kombinasjon med den velbalanserte klingen blir nå iherdig laksefiske en nytelse for skuldre og rygg.

11’ Trigger – Up to 50g
Denne lengden er det mange som foretrekker til slukfiske i de mellomstore elvene og markfiske i de mindre til mellomstore elvene.

12’ Trigger – Up to 70g
Hvis du skal velge en lengde til sluk og markfiske i de mellom til store elvene våre, så er det 12 fot som er allrounderen for denne kombinasjonen.

13’ Trigger – Up to 80g
Dette er den mest vanlige lengden og kastevekten til markfiske, tube/spinn og flue/dupp i de større elvene og i de mindre, men strie Vestlandselvene gjennom hele sesongen.

13’ Trigger – Up to 120g
Dette er stanga for tungt laksefiske i de strieste og største elvene. Med kastevekt opptil 120 gram dekker denne de fleste forhold du kan møte i lakseelva. Spesielt under tidlig fiske i juni på høy vannføring MÅ agnet serveres dypt og sakte til laksen.

14’ Trigger – Up to 90g
Dette er kastemaskinen for deg som fisker på langdistanse med mark, tube/spinn og flue/dupp. Her får man løftet mye sene av vannet samtidig som man har meget god følelse med agnet.

MODELL KASTEVEKT STANGVEKT
Atlantic Salmon S2 11' Trigger Up to 50 g 250 g
Atlantic Salmon S2 12' Trigger Up to 70 g 290 g
Atlantic Salmon S2 13' Trigger Up to 80 g 330 g
Atlantic Salmon S2 13' Trigger Up to 120 g 350 g
Atlantic Salmon S2 14' Trigger Up to 90 g 360 g
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!